Presentació  |  Finalistes ARQUITECTURA  |  Finalistes INTERIORISME  |  Finalistes PATRIMONI  |    VOTACIÓ POPULAR   |  Altres Events
 
 

 

Premis Puig i Cadafalch d’arquitectura

Els premis Puig i Cadafalch d’arquitectura, interiorisme i restauració van ser creats a instància del Consell Municipal del Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Mataró l’any 1984 en reconeixement a les iniciatives pel respecte i estima dels valors arquitectònics, culturals i ambientals de la ciutat i a les persones que ho fan possible: promotors, tècnics, constructors i industrials.

Uns premis orientats a conservar el patrimoni existent i a generar patrimoni per al futur, amb una clara voluntat pedagògica, divulgativa, participativa i ciutadana.

Una aposta per l’arquitectura en el seu sentit més ampli, entesa com a element primordial de la vida quotidiana, com a motor econòmic i coma manera de fer ciutat.

La desena edició dels premis Puig i Cadafalch, que ara es presenta, correspon al’obra seleccionada del període 2001-2002-2003 en les modalitats d’arquitectura de nova planta, ampliacions i addicions , interiorisme i intervenció en el patrimoni.

VOTACIÓ POPULAR

El divendres 15 d'octubre i fins el diumenge 28 de novembre, tindrà lloc a can Palauet l'exposició de les obres seleccionades de la 10a edició dels premis Puig i Cadafalch d'arquitectura en les modalitats d'arquitectura de nova planta, ampliacions i addicions, interiorisme i intervenció en el patrimoni arquitectònic.

L'exposició, organitzada per l'Ajuntament de Mataró, Consell municipal del Patrimoni Arquitectònic, es realitza conjuntament amb l'exposició de les obres seleccionades de la primera Triennal d'Arquitectura del Maresme, organitzada pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, demarcació de Barcelona, seu del Maresme.

Enguany i per primer cop, ET CONVIDEM a participar en la present edició dels premis Puig i Cadafalch mitjançant EL TEU VOT, per tal d'escollir la millor obra d'entre les seleccionades en cadascuna de les tres modalitats.

El resultat de la votació popular es donarà a conèixer en el transcurs de l'acte de lliurament dels premis que tindrà lloc al local de l'exposició el divendres 12 de novembre a les 20h.


   © 2004 Ajuntament de Mataró